• Antalya-Estetik-Cerrahi-Uzmanı
    Değişim Güzeldir...

SİBEL ATALAY

Antalya Plastik Rekonstrüktif Estetik Cerrahi Uzmanı

OP. DR. SİBEL ATALAY INTERNATIONAL CLINIC - ANTALYA

Sibel Atalay International Clinic en yüksek standartlardaki medikal ve cerrahi tedavileri uygulayarak kişilerin mutluluğunu ve özgüvenini arttırmayı hedef belirlemiştir.

Op. Dr. Sibel Atalay, Plastik Rekontsrüktif Estetik Cerrahi alanında uzman olup özellikle Estetik Cerrahi konusunda uluslar arası bir isme sahiptir. Avrupa’dan, Asya’dan ve Arap Ülkelerinden birçok hasta estetik operasyonlar için kliniğimizi tercih ederek gelmektedir.

Sibel Atalay Estetik Kliniğinde ayrıca cilt yenileme, lazer uygulamaları, küçük cerrahi müdahaleler ve son çıkan ameliyatsız güzellik uygulamaları yapılmaktadır. Tüm uygulamalarımızda dünya çapında kabul gören CE ve/veya FDA onayı olan ürünler ve cihazlar kullanılmaktadır.

Sibel Atalay Kimdir?
Antalya-Estetik-Cerrahi-Uzmani
Plastik Rekonstrüktif Estetik Cerrahi Uzmanı
OP. DR. SİBEL ATALAY INTERNATIONAL CLINIC

Estetik Uygulamalar

Tüm uygulamalarımızda dünya çapında kabul gören CE ve/veya FDA onayı olan ürünler ve cihazlar kullanılmaktadır.

OP.DR. SİBEL ATALAY INTERNATIONAL CLINIC

SAĞLIK TURİZMİ

Deniz, kum, güneş destinasyonunun yanı sıra tarihiyle, kültürüyle dünyanın her bir köşesinden turist çeken Antalya Larada bulunan, Uluslararası Sağlık Turizmi Yetki Belgesine sahip,Sibel ATALAY Estetik ve Plastik Cerrahi Kliniğimiz Uluslararası sağlık turizmine hizmet vermektedir.

İNCELE

Türkiye'de Sağlık Turizmi

Sağlık turizmi bireylerin, sağlıklarını korumaları ve sağlıklarıyla ilgili olumsuz durumları ortadan kaldırmaları amaçlarına yardımcı olmak için ortaya çıkmış bir olgudur. Son yıllarda daha çok karşımıza çıkan sağlık turizminin her geçen gün önemi ve yaygınlığı artmaktadır...

İNCELE